PETEK, 2. 6. 2023, 16.30-18.00

Ivana Mandarić in Lidija Vasiljević

Skriptna izbira partnerja

DELAVNICA

Ključne besede: skript, TA, psihodrama, izbira

Kultura, v kateri se rodimo, in družina v kateri odraščamo, imata ključni vlogi pri formiranju naših prepričanj glede ljubezni, seksualnosti, spolnih vlog in odnosov na splošno. Ta t. i. skriptna prepričanja odločilno vplivajo na naše izbire ter nas nemalokrat ovirajo pri doseganju zadovoljstva, spontanosti in bližine v naših pomembnih razmerjih. S pomočjo učinkovitih tehnik psihodrame in transakcijske analize bomo raziskovali transgeneracijske prepovedi in zapovedi na področju partnerstva in seksualnosti.

Priložnost se boste imeli seznaniti z zanimivo, kreativno in dinamično metodo terapevtskega dela v skupini – psihodramo in z njenim integracijskim povezovanjem s transakcijsko analizo.

Mag. Ivana Mandarić, antropologinja in psihoterapevtka, je certificirana transakcijska analitičarka – psihoterapevtka (CTA) ter učiteljica in supervizorka transakcijske analize na področju psihoterapije (PTSTA – P), članica Mednarodne (ITAA) zveze za transakcijsko analizo, predsednica strokovnega odbora nacionalnega društva za transakcijsko analizo (SLOVENTA) ter članica Regionalne zveze za psihodramo in integrativno uporabo psihoterapije. Ukvarja se z individualno in skupinsko terapijo. Vrsto let vodi izkustveno-didaktično skupino za edukante transakcijske analize pa tudi edukacijske in supervizijske skupine. Ima 20 let klinične prakse v Univerzitetni psihiatrični bolnišnici Ljubljana.

Dr. Lidija Vasiljević, psihologinja in doktorica znanosti študija za socialno delo in socialno politiko, je diplomirana psihodramska psihoterapevtka, ima nacionalni in Evropski certifikat za psihoterapijo. Je certificirana supervizorka in trenerka Britanske zveze za psihodramo. Ukvarja se z individualnim in skupinskim psihoterapevtskim in edukativnim delom. Je predsednica in ena izmed ustanoviteljic Regionalne zveze za psihodramo in integrativno uporabo psihoterapije. Ožja interesna področja sta delo z marginalnimi skupinami in integrativni pristop v edukaciji in psihoterapiji (TA in jungovska analitična psihoterapija). Ukvarja se z raziskovalnim delom na področju politik mentalnega zdravja.

Program

Program kongresa s podrobnimi opisi predavanj, delavnic …

Program

Program kongresa s podrobnimi opisi predavanj, delavnic …

Kotizacija

Več informacij o kotizacijah in načinu plačila.

Kotizacija

Več informacij o kotizacijah in načinu plačila.

Prijava

Spletni obrazec za prijavo na kongres.

Prijavnica

Več informacij o kotizacijah in načinu plačila.

Lokacija

Več o lokaciji kongresa ter o namestitvah.

Lokacija

Več o lokaciji kongresa ter o namestitvah.

Kontakt

Imate vprašanje ali bi si želeli več informacij? Pišite nam na info@skzp.org ali pokličite na tel. št. 041 572 443.